Izgradnja

Izgradnja

Euroizgradnja d.o.o Kiseljak je građevinska firma, koje je osnovana 2000 godine u Kiseljaku.

Posjedujemo veoma veliko iskustvo u izgradnji poslovno-stambenih objekata i opremljeni smo savremenim sredstvima za rad, koji nam omogućavaju da gradnju objekata vršimo u skladu sa svim evropskim standardima. U našem višegodišnjem djelovanju objedinili smo stručnost i iskustvo u izgradnji stambeno-poslovnih objekata namjenjenih veoma zahtjevnom tržištu u  Sarajevu i drugim gradovima BiH, i tako stvorili prepoznatljiv brend, koji nas svojim kvalitetom izdvaja kao građevnsku firmu sa tradicijom.

Stalnim praćenjem kvaliteta i brigom za što kvalitetniju i bržu gradnju u sastavu našeg poduzeća imamo i vlastitu proizvodnju betonskih prefabrikata u kojima izrađujemo montažne elemente (grede, omnia ploče, stepeništa i ostalu betonsku galanteriju).

Jako bitna, a to sa ponosom ističemo jeste činjenica da sve što gradimo gradimo vlastitom mehanizacijom i građevinskom operativom. Ipak za kvalitetnu gradnju neophodni su i ljudski resursi i kvalitetni kadrovi koji omogućavaju da tvrtka uspješno posluje. Dakle, poduzeće „EUROIZGRADNJA“ d.o.o.  zapošljava 120 visokokvalificiranih i kvalificiranih građevinskih radnika, zidara, tesara, montera, armirača, električara, keramičara i poslovođa koji uz podršku projektnog biroa učestvuju u svim fazama izgradnje objekata.

Naša poslovna politika je usmjerena ka maksimalnom podizanju nivoa građenja i zadovoljenju svih potreba naših kupaca, uz garancije visokog kvaliteta i potpune pravne sigurnosti..

U skladu sa savremenom vizijom razvoja preduzeća uveli smo i sistem upravljanja kvalitetom ISO standard kvaliteta 9001:2008 i sistem zaštite na radu ISO 18001.

Više informacija na www.euroizgradnja.ba