O Nama

"Permanentno razmišljamo o našem razvoju te investiranjem u održive, stabilne i prosperitetne projekte"

O Nama

Poduzeće „TIBRA-PACIFIC“ d.o.o. sa sjedištem u Kiseljaku osnovano je 2003. godine privatnim kapitalom i od tada više nego uspješno posluje u oblastima proizvodnje, projektovanja, visokogradnje, usluga i trgovine.

Našim dosadašnjim poslovanjem i privređivanjem preuzeli smo vrlo odgovornu ulogu jednog od vodećih investitora i graditelja na ovim prostorima.
Naša strategija je permanentno razmišljanje o našem daljnjem razvoju odnosno kreiranju i stvaranju novih vrijednosti.

Permanentno razmišljamo o našem razvoju te investiranjem u održive, stabilne i prosperitetne projekte „TIBRA-PACIFIC“ grupa želi stvoriti portfolio koji će osigurati siguran i stabilan rast u narednim godinama kako na domaćem tržištu tako i na tržištima u regiji.

Naš pređeni put odlikuje izuzetna marljivost; profesionalizacija; optimalizacija poslovnih procesa; stalno stručno usavršavanje naših kadrova i praćenje novih dostignuća u oblastima našeg djelovanja. Sve naprijed navedeno ne bi bilo moguće bez odgovornosti, stručnosti, lojalnosti i požrtvovanosti svih uposlenika. U skladu sa suvremenom vizijom razvoja naše grupe prije par godina u poslovanje naših članica uveli smo i sistem upravljanja kvalitetom ISO standard 9001-2008 te sistem zaštite na radu ISO 18001.

OPIS POSLOVNOG SISTEMA GRUPACIJE

Sumirajući i analizirajući rezultate 10-ogodišnjeg uspješnog razvoja uvidjeli smo da su se stvorile potrebe za definiranjem novih organizacionih struktura i odnosa između firmi koje posluju unutar „TIBRA-PACIFIC“ grupe.

Odlučili smo se za orijentiranost naših firmi prema različitim istovremeno kompatibilnim djelatnostima sve sa ciljem postizanja što boljih rezultata u svim segmentima našeg poslovanja.

ČLANICE POSLOVNOG SISTEMA I DJELATNOSTI ISTIH U OKVIRU GRUPACIJE

  • TIBRA PACIFIC – Kiseljak

Investiranje, projektni biro, tržni centar Pacific Kiseljak, skladišno logistički centar Brestovsko

  • EUROIZGRADNJA – Kiseljak

Izvođenje građevinskih radova iz oblasti visokogradnje, niskogradnje, hidro gradnje, zanatsko građevinskih radova, završnih radova u građevinarstvu, proizvodnja građevinskih i betonskih prefabrikata i proizvoda.

0

Završenih
Projekata

0

Uposlenih
Radnika

0

Zadovoljnih
Klijenata