Tržni Centar “Pacific”

Tržni Centar "Pacific"

Tržni Centar Pacific je prvi centar u Kiseljaku koji konceptualno spaja poslovni i shopping ambijent u jednu ljepšu i jedinstvenu cjelinu. Smješten u centru grada, Pacific na svojevrstan način kreira novu sliku Kiseljaka. Svojom arhitekturom i sadržajima, Tržni Centar Pacific komunicira pozitivnu energiju i nudi urbani ambijent u skladu sa najnovijim standardima.

Tržni Centar Pacific se proteže na četiri etaže i na preko 7 000 m2 prostora gdje možete posjetiti shopping sadržaje, kao i već dobro poznate brendove. Ako se prošetate prizemljem i mezaninom pred vama su brojni modni brendovi, trgovine modnih dodataka i kozmetike, ljekarna, cvjećarna, knjižara, sportska oprema, samoposluga, kao i poslovnice Hypo Alpe Adria i Raiffeisen banke, dok na prvom spratu možete potražiti frizerske salone, jako veliki broj trgovina tekstilom, radnje s bižuterijom, krojačke radnje, dječiju igraonu i caffe slastičarnu u kojoj možete napraviti kratku shopping pauzu, na drugom spratu možete pronaći trgovinu tehnike, igračaka, dječije garderobe i opreme, optiku, rasvjetnu opremu te igralište za košarku, tenis i nogomet. Treći i četvrti sprat su u pripremi gdje vas uskoro  očekuju mnogi drugi sadržaji.

Posjetiteljima je na raspolaganju i Pacific parking u podzemnoj garaži i  ispred objekta, gdje na raspolaganju imamo 300 parking mjesta.

Dobrodošli u Tržni Centar Pacific, centar gdje želje postaju stvarnost.

Više informacija na www.pacific.ba